O meni

Dragan Spasojevic već više od 15 god. uspešno stvara u oblasti slikarstva i restauraciji dela likovne i primenjene umetnosti.

Svoje slike stvara tehnikom „Ulje na platnu“ ali isto tako vešto primenjuje akril i kombinovanu tehniku. Bez velike filozofije slika motive koji prijaju oku posmatračapružajući mu osećaj mira i emotivnog spokojstva. Pejzaž je tema koju najčešće obrađuje ali se neustručava da slika ulja drugačije tematske sadržine.

Slike su najčešće realistične sa velikm nanosima boje jer je spahla osnovni alat kojim slika, trudeći se da širokim potezom, pravim odnosom svetla i senke oživi sliku.

Dugi niz godina se bavi i restauracijom dela likovne i primenjene umetnosti a može se pohvaliti da su kroz njegove ruke prošle slike velikih imena u oblasti slikarstva poput

Lubarde, Uroša Predića, Mihajla Milovanovića, Stjepana Kolešnjikova, Graovca, Šumanovića Bijelica i drugih….

Najveća potvrda uspešnosti njegovog stvaralaštva je velik broj prodatih slika, kako u zemlji tako i van njenih granica a i veliki broj zadovoljnih mušterija koji su imali poverenja da svoje antikvitete prepuste njegovim rukama.

Dragan Spasojevic rođen je 02.februara 1976.godine u Beogradu gde i danas živi i stvara.

Početak

1976

1999

2017

Translate »